Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg liszt 1 tojás 1 tojássárgája 20 g só 20 g cukor 20 g élesztő 1,5 dl tej 1,5 dl víz olaj 20-30 dkg kolbász (én lecsókolbászt használtam) 20 dkg reszelt sajt sűrített paradicsom fokhagyma rozmaring Elkészítése: Az élesztőt felfuttatjuk a tej-víz keverékében a cukorral, majd tésztát gyúrunk a hozzávalókból. Egy kevés olajjal […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
toth katya
Beküldte: 2015.07.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 1 tojássárgája
  • 20 g só
  • 20 g cukor
  • 20 g élesztő
  • 1,5 dl tej
  • 1,5 dl víz
  • olaj
  • 20-30 dkg kolbász (én lecsókolbászt használtam)
  • 20 dkg reszelt sajt
  • sűrített paradicsom
  • fokhagyma
  • rozmaring


Elkészítése:

Az élesztőt felfuttatjuk a tej-víz keverékében a cukorral, majd tésztát gyúrunk a hozzávalókból. Egy kevés olajjal leöntjük a tetejét, és kb. 1 órát pihentetjük meleg helyen.

1 óra kelesztés után átgyúrjuk a tésztánkat, és elnyújtjuk vékonyra (4-5 mm). Kb 10*10 cm-s négyzetekre vágjuk, mindegyiknek a közepét megkenjük paradicsomos fokhagymás keverékkel. A kolbászt apró kockákra vágjuk, és a sajttal együtt ráhalmozzuk a kis kockák közepére, megszórjuk szárított rozmaringgal, és kifli formára feltekerjük.

Olajozott tepsire helyezzük, és 15 perc pihentetés után 200 fokos sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
toth katya
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is