Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet átszitáljuk a sóval, majd hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott vajat, amit elmorzsolunk benne. Belekeverjük a tojást és a vizet, majd simára eldolgozzuk. Fóliába csomagoljuk és fél órára a hűtőbe tesszük. Lisztezett deszkán piteforma nagyságúra (22 cm) nyújtjuk és vajjal kikent formába igazítjuk. Több helyen villával megszurkáljuk és 180 fokon 20 percig sütjük. Amíg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.12.

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítése

A lisztet átszitáljuk a sóval, majd hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott vajat, amit elmorzsolunk benne. Belekeverjük a tojást és a vizet, majd simára eldolgozzuk.

Fóliába csomagoljuk és fél órára a hűtőbe tesszük.

Lisztezett deszkán piteforma nagyságúra (22 cm) nyújtjuk és vajjal kikent formába igazítjuk. Több helyen villával megszurkáljuk és 180 fokon 20 percig sütjük.

Amíg a tészta sül készítsük el a tölteléket. Ehhez egy serpenyőben vajat hevítünk, a hagymát megpirítjuk, beletesszük a spenótot, ízesítjük.

A tejszínt keverjük el a tojással, sóval, borssal. Öntsük az elősütött pitére, tegyük rá a spenótot és a darabokra vágott fetát, majd további 25 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is