Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kelt tészták

Sülthagymás bagett

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 300 ml víz 8 g élesztő csipet cukor 2 ek olívaolaj 2 fej vöröshagyma 1 teáskanál só 2 csipet bors Elkészítése: A hagymákat megtiszítjuk, felaprítjuk és apróra vágjuk. Olajon kb 15 perc alatt aranybarnára sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Az alapanyagokat a hagymával együtt egy tálba tesszük és vagy kézzel vagy géppel […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg finomliszt
  • 300 ml víz
  • 8 g élesztő
  • csipet cukor
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 teáskanál só
  • 2 csipet bors


Elkészítése:

A hagymákat megtiszítjuk, felaprítjuk és apróra vágjuk. Olajon kb 15 perc alatt aranybarnára sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

Az alapanyagokat a hagymával együtt egy tálba tesszük és vagy kézzel vagy géppel összedolgozzuk és 5 percig dagasztjuk. Dagasztás után 30 percig, letakarva hagyjuk kelni.

A megkelt tésztát enyhén lisztezett deszkára borítjuk és enyhén átgyúrjuk. Annyi részre osztjuk, ahágy bagettet szeretnénk sütni. A tésztákat hosszúkás alakúra formázzuk, majd tepsire tesszük egymástól távolabb. Pengével vagy éles késsel bevágjuk a tetejüket ferdén.

15 percig pihentetjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben (légkeverés nélkül) kb 30 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is