Hozzávalók:
A tésztához:
- 20 dkg reszelt sajt
- 36 dkg margarin
- 6 evőkanál tej
- 3 tojás sárgája
- 60 dkg liszt
- só
A tetejére:
- 3 tojásfehérje
A töltelékhez:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg tömlős sajt
- 3-4 evőkanál tejföl
- só
- 25 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és 3 cm átmérőjű korongokat szúrunk ki belőle. A tetejüket megkenjük tojásfehérjével. Előmelegített sütőben 180 fokon, sütőpapírral kibélelt tepsiben 10 perc alatt szép pirosra sütjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, kivéve a reszelt sajtot. Két, már korábban kisült korongot összeragasztunk a töltelékkel és megforgatjuk a reszelt sajtban.