Elkészítése
Először az alapanyagokból tésztát dagasztunk, majd hagyjuk megkelni. Miután a tészta megkelt, három részre osztjuk, és mindegyiket vékonyra kinyújtjuk. Közben a margarint kikeverjük tojássárgájával és egy kevés sóval, majd ezt a krémet egyenletesen rákenjük a kinyújtott tésztára. Ezután a reszelő nagyobb lyukán ráreszeljük a sonkát, és megszórjuk reszelt sajttal.
A tésztát szorosan feltekerjük, mint a bejglit, majd a tetejét megkenjük a tejföl és tojássárgája keverékével.
A feltekert tésztát háromszögekre vágjuk, és a vágott tésztadarabokat beleforgatjuk reszelt sajtba, szezámmagba vagy tökmagba. Végül a tésztákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, egymástól távolabb, és 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

