Morzsoljuk bele a langyos tejbe az élesztőt, és keverjük el, amíg teljesen fel nem oldódik. A liszthez adjuk hozzá a szétmorzsolt túrót, a vajat, a maradék tejet, a sót, valamint 2 tojást. Öntsük hozzá a tejben felfuttatott élesztőt is. Géppel vagy kézzel gyúrjunk az egészből rugalmas tésztát. Amikor a tészta már sima és rugalmas, takarjuk le egy tiszta konyharuhával, és tegyük langyos helyre, hogy megkeljen.
Miután a tészta duplájára kelt, borítsuk ki lisztezett felületre, és nyújtsuk ki ujjnyi vastagságúra. Egy tojást simára keverünk, és ezzel megkenjük a kinyújtott tészta felületét. Szórjunk rá ízlés szerint szezámmagot, majd szaggassuk ki a tésztát pogácsaszaggatóval a kívánt méretű pogácsákra.
A kiszaggatott pogácsákat helyezzük sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd tegyük őket előmelegített, 200 fokos sütőbe. Süssük addig, amíg a pogácsák szép aranybarnák nem lesznek.