Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Szezámos ropogós recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 40 dkg finomliszt
  • 25 dkg margarin
  • 3 evőkanál tejföl
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 púpos kávéskanál só

Elkészítése

A hozzávalókat összedolgozzuk, majd négy cipót készítünk belőle. Amelyikkel éppen nem dolgozunk, azt betesszük a hűtőbe. A cipókat egy 20×30-cas sütőpapírra nyújtjuk, majd a tetejét megszórjuk szezám és köménymaggal. Felcsíkozzuk, majd a sütőpapírt egy tepsibe tesszük. 200 fokon 12 percig sütjük, és még melegen széttördeljük őket.

https://receptneked.wps.hu/sos-sutemenyek/szezamos-ropogos/