Elkészítése
Az élesztőt a cukorral és kevés langyos tejjel felfuttatjuk, majd a liszttel, sóval és tejjel összedolgozzuk. Cipót formálunk belőle, majd téglalap alakúra kisodorjuk. A fagyos margarint reszelővel ráreszeljük a tésztára, és feltekerjük.
Ezután kisodorjuk, háromszor hajtogatjuk, 20 percenként pihentetve a tésztát. Másfél adag tésztából készítjük el a különböző ízesítésű változatokat.
A sajtos bucikhoz a tésztát derelyevágóval formázzuk, majd a tetejüket felvert tojással kenjük le, és reszelt sajttal szórjuk meg. A virslis változatnál négyzeteket vágunk, félbevágott virsliket helyezünk rájuk, és kifli formában feltekerjük, szintén megkenjük tojással és sajttal szórjuk meg.
A kakaós változatot kakaópor, fahéj, kristálycukor és reszelt alma keverékével töltjük meg.
180 fokos sütőben sütjük készre.
