Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csigák

Tekert sós

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 kk cukorral. A lisztbe teszünk 1 evőkenál sót, az élesztős tejet, hozzáadjuk az olajat és jól kidolgozzuk. Letakarva meleg helyen kelesztjük. Míg pihen a tészta a margarint kikeverjük a tojások sárgájával és a sóval. A tésztát 3 felé osztjuk, kisodorjuk, vékony téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a tojásos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.20.

Tésztához

Tetejére

A kenéshez

Elkészítése

Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 kk cukorral.

A lisztbe teszünk 1 evőkenál sót, az élesztős tejet, hozzáadjuk az olajat és jól kidolgozzuk. Letakarva meleg helyen kelesztjük.

Míg pihen a tészta a margarint kikeverjük a tojások sárgájával és a sóval.

A tésztát 3 felé osztjuk, kisodorjuk, vékony téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a tojásos margarinnal. Feltekerjük, mint a bejglit és háromszög alakokat vágunk belőle. A másik két tésztacipóval is így járunk el.

A kész tekercseket sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk egymástól távolabb, megkenjük tojássárgával és szórhatunk rá sajtot.

180 fokos sütőben pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is