Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejetej és a vizet meglangyosítjuk, majd adunk hozzá egy csipet cukrot, elkeverjük benne az élesztőt és felfuttatjuk. Egy edénybe kimérjük a lisztet, elkeverjük benne a sót, hozzáadjuk az olajat, a felfuttatott élesztőt és az egészet alaposan összegyúrjuk és dagasztjuk kb 10 percig. 25-30 percig letakarva kelesztjük a tésztát. Kb 25*38 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.11.11.

Tészta

Teltét

Elkészítése

A tejetej és a vizet meglangyosítjuk, majd adunk hozzá egy csipet cukrot, elkeverjük benne az élesztőt és felfuttatjuk.

Egy edénybe kimérjük a lisztet, elkeverjük benne a sót, hozzáadjuk az olajat, a felfuttatott élesztőt és az egészet alaposan összegyúrjuk és dagasztjuk kb 10 percig.

25-30 percig letakarva kelesztjük a tésztát.

Kb 25*38 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk (ha vékonyabban szeretjük a tésztát, akkor mehet gáztepsibe is). A megkelt tésztát enyhén átgyúrjuk, majd tepsi méretére nyújtjuk és beleigazítjuk.

A tejfölbe belekeverjük a zúzott fokhagymát, enyhén sózzuk és borsozzuk, majd jól összekeverjük. A tejfölös masszát rákenjük a tésztára.

Rászórjuk a kockázott szalonnát és a szeletelt hagymát, majd alaposan megszórjuk reszelt sajttal.

200 fokra melegített sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is