Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tonhalat villával összetörjük, majd ízlés szerint hozzáadjuk a ketchupot, a reszelt sajtot és az oregánót. Alaposan elkeverjük. A leveles tésztát lisztezett felületen kb. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd téglalapokra vágjuk. A téglalapok egyik felére halmozzuk a tonhalas tölteléket. A széleket megkenjük felvert tojással, majd a tészta másik felét ráhajtjuk. A széleket alaposan lenyomkodjuk, villával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Linyah
Beküldte: 2013.06.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A tonhalat villával összetörjük, majd ízlés szerint hozzáadjuk a ketchupot, a reszelt sajtot és az oregánót. Alaposan elkeverjük.

A leveles tésztát lisztezett felületen kb. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd téglalapokra vágjuk. A téglalapok egyik felére halmozzuk a tonhalas tölteléket. A széleket megkenjük felvert tojással, majd a tészta másik felét ráhajtjuk. A széleket alaposan lenyomkodjuk, villával is rögzítjük, hogy sütés közben ne nyíljanak szét.

A táskák tetejét is megkenjük tojással, majd megszórjuk lenmaggal vagy szezámmaggal.

Előmelegített sütőben 200°C-on kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Linyah
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is