Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A töltelékhez az olíva olajat egy magas falú serpenyőben vagy lábasban felhevítjük és rátesszük a spenótot, ami lehet friss vagy fagyasztott és kiolvasztott. Ha szükséges egy kis vizet adunk hozzá és készre főzzük, közben sózzuk, borsozzuk és egy gerezd fokhagymát ráreszelünk. Ha kész a spenót, hozzákeverjük a totut. Ha a töltelék kihűlt, akkor egy konyharuhára […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
IldikoEsAnita
Beküldte: 2021.06.11.

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítése

A töltelékhez az olíva olajat egy magas falú serpenyőben vagy lábasban felhevítjük és rátesszük a spenótot, ami lehet friss vagy fagyasztott és kiolvasztott.

Ha szükséges egy kis vizet adunk hozzá és készre főzzük, közben sózzuk, borsozzuk és egy gerezd fokhagymát ráreszelünk. Ha kész a spenót, hozzákeverjük a totut.

Ha a töltelék kihűlt, akkor egy konyharuhára teszünk egy réteslapot és olajjal bekenünk. Félbehajtjuk, hogy a szélesebb oldala maradjon, és kb 2 ujjnyi vastagon teszünk a szélére tölteléket, majd a konyharuha segítségével feltekerjük.

Egy kerek pite vagy tortaformát sütőpapírral kibélelünk és csiga alakban, óvatosan beletesszük a feltekert rétest, ezt addig folytatjuk, míg tele nem lesz a forma.

Ezután olajjal lekenjük a tetejét majd 200 °C-ra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
IldikoEsAnita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is