Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kelt tészták

Túrós-magvas bagett

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg liszt 1 tasak instant élesztő 1 ek cukor 1 csapott ek só 250 ml langyos víz 25 dkg túró 4 ek olívaolaj mák, szezámmag, nagyszemű só, köménymag a szóráshoz, ki mit szeret Elkészítése: A lisztetet az élesztővel elkeverjük, majd a többi hozzávalóval bedagasztjuk. Letakarjuk és 1 órát kelesztjük, meleg helyen. Ha megkelt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
130 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2015.01.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 1 tasak instant élesztő
  • 1 ek cukor
  • 1 csapott ek só
  • 250 ml langyos víz
  • 25 dkg túró
  • 4 ek olívaolaj
  • mák, szezámmag, nagyszemű só, köménymag a szóráshoz, ki mit szeret


Elkészítése:

A lisztetet az élesztővel elkeverjük, majd a többi hozzávalóval bedagasztjuk. Letakarjuk és 1 órát kelesztjük, meleg helyen.

Ha megkelt 4 egyenlő részre osztjuk. Hengereket formázzunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

Kevés vízzel megkenjük a tetejüket és megszórjuk a magokkal. Végül a tetejüket ferdén bevágjuk. Még 30 percig kelesztjük.

Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is