Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pogácsák

Vajdasági sós

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. Ezután hozzákeverjük a többi alapanyagot, és alaposan összedolgozzuk, míg sima tésztát nem kapunk. A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, majd mindegyiket vékonyra kisodorjuk. A kisodort lapokat megkenjük a krémmel, majd óvatosan feltekerjük. A feltekert tésztát kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, egymástól […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.04.

Tészta

Krém

Elkészítése

Először langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. Ezután hozzákeverjük a többi alapanyagot, és alaposan összedolgozzuk, míg sima tésztát nem kapunk. A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, majd mindegyiket vékonyra kisodorjuk.

A kisodort lapokat megkenjük a krémmel, majd óvatosan feltekerjük. A feltekert tésztát kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, egymástól megfelelő távolságra, hogy ne ragadjanak össze sütés közben. A tetejüket reszelt sajttal megszórjuk.

Ha kisebb csigákat szeretnénk, két tésztalapot helyezünk egymásra, és úgy tekerjük fel. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a csigák aranybarnára nem sülnek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is