Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta 6 db roppanós virsli 15 dkg trappista sajt 2 db csemege uborka 1 ek mustár 1 tojássárgája 1 ek szezámmag Elkészítése: A leveles tésztát kicsomagoljuk és rajta hagyjuk azon a sütőpapíron, amire feltekerték. Függőlegesen az asztalra fektetjük és gondolatban 3 részre osztjuk. A közepére lefektetjük a felszeletelt sajt felét. Rátesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Bodnár Éva
Beküldte: 2017.02.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 6 db roppanós virsli
  • 15 dkg trappista sajt
  • 2 db csemege uborka
  • 1 ek mustár
  • 1 tojássárgája
  • 1 ek szezámmag


Elkészítése:

A leveles tésztát kicsomagoljuk és rajta hagyjuk azon a sütőpapíron, amire feltekerték.

Függőlegesen az asztalra fektetjük és gondolatban 3 részre osztjuk. A közepére lefektetjük a felszeletelt sajt felét.

Rátesszük a virsliket, majd a maradék sajtot.

DSC000641

Felkarikázunk az uborkát, majd a sajtra fektetjük a szeleteket, megkenjük mustárral.

A tészta két szélét enyhén, srégen bevagdossuk, majd keresztben, felváltva a töltelék tetejére fektetjük.

DSC00066

A két végét összecsípjük és átemeljük egy tepsire. A tetejét megkenjük a felvert tojássárgájával, majd megszórjuk szezámmaggal.

180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Néhány perc pihentetés után szeleteljük.
[box style=”info”]Frissen az igazi![/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bodnár Éva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is