A cukrot hozzáadjuk a meglangyosított tejhez, mahd belemorzsoljuk az élesztőt és megkelesztjük.
Összekeverjük a többi hozzávalót: liszt, kefir, egész tojás, só, olaj. A megkelt élesztőt is hozzáadjuk, majd összegyúrjuk alaposan a tésztát.
1 órán át kelesztjük langyos helyen letakarva.
A megkelt tésztát átgyúrjuk és 3 egyenlő részre osztjuk. Mindegyiket tésztát 2 mm vastagra, kör alakúra nyújtjuk. Megkenjük pizzakrémmel (vagy ketchuppal, mustárral…amelyikkel szeretnénk), majd 8 cikkre vágjuk. Ráhelyezzük a szélesebb felére a darabolt virsliket. Feltekerjük, majd lekenjük a felvert tojással és 10 percig állni hagyjuk mielőtt a sütőbe tolnánk.
Bekapcsoljuk a sütőt 200 fokra és 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük benne a kifliket.
Amig sül az első adag, addig kinyújtjuk a 2. tésztát. Pizzakrémet vagy ketchupot kenünk rá, darabolt felvágottat vagy szalámit és reszelt sajtot teszünk a végébe. Egyenként feltekerjük, majd felvert tojással lekenjük ezeket is, végül sütjük.
Az utolsó kinyújtott, cikkekre vágott tésztára morzsolt kukoricát és aprított lilahagymát teszünk. Feltekerjük, lekenjük, majd 10 perc pihentetés után ezeket is megsütjük.