A virsliket kettévágjuk, hogy készen álljanak a tésztába csomagoláshoz. A tésztához a lisztbe elmorzsoljuk a vajat vagy margarint, majd összekeverjük egy csipet sóval. A tejfölt kézmelegre melegítjük, hozzákeverjük a cukrot, az élesztőt és egy tojássárgáját, majd ezt a keveréket hozzáadjuk a lisztes vajhoz. Az egészet összegyúrjuk, és négy cipót formálunk belőle.
Pihentetés nélkül az egyik cipót 20-22 cm átmérőjű koronggá nyújtjuk, és átlósan nyolc háromszögre vágjuk. A háromszögek szélesebb részére fektetünk egy fél virslit, majd a tészta csúcsától kezdve szorosan feltekerjük. A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és konyharuhával letakarjuk.
A maradék három cipóval is ugyanígy járunk el, mindet megtöltjük és feltekerjük. Fél óráig pihenni hagyjuk a kifliket, amíg szépen megkelnek. Közben a maradék két tojássárgáját összekeverjük egy kevés olajjal, és ezzel megkenjük a kiflik tetejét. Reszelt sajttal megszórjuk őket.
Előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük. Frissen a legfinomabb, de ha marad belőle, melegítve is kitűnő. Ketchuppel vagy mustárral fogyasztjuk.