Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, sóval és tojássárgával és annyi hideg vízzel amennyit felvesz (kb 2-3 ek). Fóliába csomagolva pihentetjük 30 percig hűtőben. Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát és hozzáadjuk a megtisztított, majd kisebb darabokra vágott garnélát. A fűszerekkel megszórjuk és hozzáadva a fagyasztott borsót takarék lángon, fedő alatt megpároljuk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Malnahab
Beküldte: 2021.03.02.

Tészta

Töltelék

Elkészítése

A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, sóval és tojássárgával és annyi hideg vízzel amennyit felvesz (kb 2-3 ek).

Fóliába csomagolva pihentetjük 30 percig hűtőben.

Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát és hozzáadjuk a megtisztított, majd kisebb darabokra vágott garnélát.

A fűszerekkel megszórjuk és hozzáadva a fagyasztott borsót takarék lángon, fedő alatt megpároljuk. A végén megszórjuk petrezselyemzölddel.

A tésztát kivesszük a hűtőből, két részre osztjuk, majd kör alakúra kinyújtjuk és egy kb 15 cm-es tortácska formákba tesszük úgy, hogy pereme is legyen.

Megszorjuk a zsemlemorzsával, rátesszük a ragu felét és ráöntjük a reszelt sajtos tojást (a tojásokat felverjük a tejszínnel és belekeverjük a sajtot).

Előmelegített sütőben megsütjük 180 fokon 30 perc alatt. Ha pirulna a teteje alufóliával fedjük le.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is