Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pogácsák

Sós sütemények

Zsuzsa borzas pogácsája

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet, a margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrjuk, majd a tésztát egy órán át pihentetjük. Ezután vékonyra nyújtjuk, és pogácsákat szaggatunk belőle. A tetejüket tojássárgájával megkenjük, és sütőben megsütjük. Amíg a pogácsák sülnek, elkészítjük a krémet. A tejet, a lisztet, a reszelt sajtot, a tojásokat és a sót simára […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.02.14.

Tészta

Krém

Elkészítése

A lisztet, a margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrjuk, majd a tésztát egy órán át pihentetjük. Ezután vékonyra nyújtjuk, és pogácsákat szaggatunk belőle. A tetejüket tojássárgájával megkenjük, és sütőben megsütjük.

Amíg a pogácsák sülnek, elkészítjük a krémet. A tejet, a lisztet, a reszelt sajtot, a tojásokat és a sót simára keverjük, majd folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Levesszük a tűzről, és hozzákeverünk 8-10 dkg margarint, hogy a krém sima és fényes legyen.

A kész krémet két pogácsa közé kenjük úgy, hogy egy kevés kifolyjon a szélükön. Végül a pogácsákat reszelt sajtban megforgatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is