Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 csomag nagy Albert keksz (vagy 4 csomag kicsi)
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 2 ek. kakaópor (cukrozatlan)
- fél dl fekete kávé
- fél l tej
- 2 csomag csokipudingpor (főzős)
Elkészítése:
A pudingport, a kakaóport, a cukrot szárazon összekeverjük.
Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros kakaóporos pudingpor keveréket. Besűrűsödésig főzzük.
A kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk (mint a méteres süteménynél).
Pudinggal összeragasztott rudat alufóliába csomagolva a hűtőbe betesszük kb. 1 napra, hogy megpuhuljon a keksz. A másik csomag kekszet is így készítjük el.
Másnap a hűtőből elővesszük, alufóliából kicsomagoljuk és ferdén szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!

