Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Almás-pudingos kekszes szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg háztartási keksz 1,2 kg savanykás alma tisztítva (idared) 1 tk őrölt fahéj 12 dkg kristálycukor 1 ek mazsola 4 csomag vanília pudingpor 2 ek citromlé 15 dkg étcsokoládé Elkészítése: Egy nagyobb méretű, magas falú tepsi vagy tál alját kirakjuk háztartási keksszel. A meghámozott, apróbb darabokra vágott almát egy edénybe beletesszük, felöntjük 1 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
pontycomb
Beküldte: 2015.03.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg háztartási keksz
  • 1,2 kg savanykás alma tisztítva (idared)
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 12 dkg kristálycukor
  • 1 ek mazsola
  • 4 csomag vanília pudingpor
  • 2 ek citromlé
  • 15 dkg étcsokoládé


Elkészítése:

Egy nagyobb méretű, magas falú tepsi vagy tál alját kirakjuk háztartási keksszel.

A meghámozott, apróbb darabokra vágott almát egy edénybe beletesszük, felöntjük 1 liter vízzel, hozzáadjuk a kristálycukrot, a fahéjat, a citromlét és a mazsolát, majd felforraljuk.

Közben a 4 csomag pudingot kevéske vízzel csomómentesre keverjük, és miután felforrt az alma, óvatosan kevergetve besűrítjük vele.

A sűrű almás masszát ráöntjük a kekszekre, és egyenletesen elsimítjuk. A tetejét még forrón kirakjuk keksszel.

Felolvasztjuk az étcsokoládét, és bevonjuk vele a kekszeket.

Apró cukorkákkal díszíthetjük. 3-4 órára a hűtőszekrénybe tesszük, azután fogyasztható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is