Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ananászkrém recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 db ananász konzerv
  • 3 dl habtejszín
  • 1 csomag vaníliaízű pudingpor
  • 15 dkg cukor
  • 1 evőkanál porcukor

Elkészítése

Az ananászt leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Az ananász levéhez hozzáadjuk a cukrot és a pudingport, majd fél dl vizet, majd sűrűre főzzük. A pudingot hagyjuk kihűlni. A tejszínhez hozzáadjuk a porcukrot és kemény habbá verjük.

Az ananászból és a tejszínből keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit belekeverjük a kihűlt pudingba. Poharakba adagoljuk a masszát. Ananásszal és tejszínhabbal díszítjük.

 

https://receptneked.wps.hu/sutes-nelkul/ananaszkrem/