Elkészítése
A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (ez azért praktikus, mert jól látszanak a rétegek és a színek). A tejből és a pudingporból elkészítjük a pudingot, amelyet ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a még meleg pudingot, majd gyümölcsöket rakunk rá. Ezután jöhet a következő réteg, és ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tete
A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (ez azért praktikus, mert jól látszanak a rétegek és a színek). A tejből és a pudingporból elkészítjük a pudingot, amelyet ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a még meleg pudingot, majd gyümölcsöket rakunk rá. Ezután jöhet a következő réteg, és ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére díszítésként gyümölcsöket teszünk. Nekem három réteg lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon. Nagyon finom lett, mindenkinek ajánlom. Igaz, nem meleg süti, de remélem, elnyeri a tetszéseteket.
Jó étvágyat!


