Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Babapiskótás gesztenyekocka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gesztenyemasszát villával áttörjük, majd az olvasztott 5 dkg margarinnal és a darált keksszel összegyúrjuk. Ha a massza nem áll össze, egy kevés plusz margarint vagy tejet adunk hozzá. A tejből és a vaníliás pudingporból sűrű pudingot főzünk. A 25 dkg margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal alaposan elkeverjük, hogy sima krémet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Anyakonyha
Beküldte: 2013.04.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A gesztenyemasszát villával áttörjük, majd az olvasztott 5 dkg margarinnal és a darált keksszel összegyúrjuk. Ha a massza nem áll össze, egy kevés plusz margarint vagy tejet adunk hozzá.

A tejből és a vaníliás pudingporból sűrű pudingot főzünk. A 25 dkg margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal alaposan elkeverjük, hogy sima krémet kapjunk.

Egy jénai tál vagy kisebb tepsi aljára nyomkodjuk a gesztenyés alapot. Erre ráöntjük a pudingos krém felét, majd egy réteg babapiskótát helyezünk rá. A babapiskótára ismét pudingréteg kerül.

A tetejére kemény habbá vert tejszínt simítunk, és csokiforgáccsal díszítjük. A desszertet hűtőbe tesszük, és legalább 3-4 órát dermesztjük, hogy szépen összeálljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Anyakonyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is