Fél liter tejben megfőzzük a vaníliás pudingot, annyi porcukorral, amennyire édesen szeretjük. Nem főzzük túl keményre, hogy könnyen önthető állagú legyen. Az elkészült pudingot egy 26 cm-es tortaformába öntjük. Rászórjuk a kívánt mennyiségű felkockázott barackot, majd a tetejére babapiskótát rakosgatunk ízlés szerint.
Megvárjuk, hogy a puding kihűljön, majd elkészítjük a puncspudingot. Ezt a babapiskótára öntjük, és tetszés szerint megszórjuk meggyel és felkarikázott banánnal. Ezután ismét babapiskótát helyezünk rá. Hagyjuk kihűlni, majd elkészítjük a tejszín ízű pudingot, amit a legfelső rétegre öntünk.
Az elkészült desszertet egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Másnap fogyaszthatjuk. Aki szeretné, habtejszínnel is tálalhatja. Jó étvágyat kívánunk!