A fél liter tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a rumaromát, 3 evőkanál cukrot és a vaníliás cukrot, majd alaposan összekeverjük. Egy csatos tortaformát előkészítünk, és a babapiskótákat egyenként megáztatjuk a rumos tejben. A formába az áztatott piskótákat az oldalánál felállítjuk (ez lesz a torta széle), a közepén pedig szorosan egymás mellé lefektetjük.
A piskótákra rászórjuk a beáztatott mazsolát, diót, és meglocsoljuk csokiöntettel. Ezután a megmaradt cukorból és tejből elkészítjük a vaníliás pudingot, amit forrón a babapiskótákra öntünk. Hagyjuk hűlni.
Közben a habtejszínt az előírásoknak megfelelően felverjük, hozzáadjuk a habfixálót, majd a hűtőbe tesszük, hogy hidegen tudjunk vele dolgozni. Miután a puding és a tejszín is lehűlt, ezekkel díszítjük a tortát.
A kész tortát a hűtőbe tesszük, és csak másnap vesszük le róla a csatos formát.
Jó étvágyat kívánok!