Elkészítése
Hozzávalók:
- 200 g háztartási keksz
- 80 g vaj
- 3 banán
- 500 ml tejszín
- 2 ek porcukor
Karamellszósz:
- 200 g kristálycukor
- 75 g vaj
- 125 ml tejszín
Elkészítése:
A háztartási kekszet alaposan összetörjük és a felolvasztott vajjal jól összedolgozzuk. Egy tortaformát kibélelünk fóliával és a kekszes masszát belenyomkodjuk az aljába. Hűtőbe rakjuk megdermedni.
A karamellszósz készítése:
A cukrot felolvasztjuk, és hozzákeverjük a vajat. Állandó keverés mellett felolvasztjuk, és hozzáadjuk a tejszínt. Felforraljuk, és hagyjuk alaposan kihűlni.
A karamellszószt leöntjük a kekszalapra, rákarikázzuk a banánokat és jó keményre felvert porcukros tejszínhabbal díszítjük. Megszórjuk csokiforgáccsal és hagyjuk alaposan kihűlni.


