Elkészítése
A kétféle pudingot külön-külön megfőzzük. A tejszín ízű pudingot 8 evőkanál cukorral és 1 liter tejjel, a vaníliásat pedig 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel készítjük el.
Egy 27 cm-es tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, majd ráöntjük a tejszínes puding felét. Négy darab őszibarackot meghámozunk, kimagozunk, és vékony cikkekre vágunk. A barackszeletekkel kirakjuk a pudingos réteget.
Erre újabb sor piskóta kerül, majd ráöntjük a vaníliás pudingot, és ismét 4 db, cikkekre vágott barackot teszünk rá. A tetejét befedjük egy utolsó sor babapiskótával, majd ráöntjük a maradék tejszínes pudingot.
A tetejére étcsokoládét reszelünk, vagy tortadarával megszórjuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap levesszük a tortaforma oldalát, és szeletelve tálaljuk.
