A konzervet kinyitjuk és a gyümölcsről a levét leöntjük (a levére szükségünk lesz). A barackot ízlés szerint kisebb darabokra vágjuk.
A tejfölt a cukorral és a kókuszreszelékkel jól kikeverjük.
A piskótatallért belemártjuk a barack levébe (de nem áztatjuk), majd kirakjuk vele a tál (30*16 cm) alját.
Az egymás mellé helyezett piskótatallért megkenjük (ne túl vastagon) a tejfölös-kókuszos masszával, majd erre rárakosgatjuk a felvágott barackot (pár darab barackot tegyünk félre a díszítéshez).
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A rétegezést a masszával fejezzük be.
Hűtőbe tesszük kb 3-4 órára pihenni. Ennyi idő alatt jól lehűl és megpuhulnak a piskótatallérok.
Közben a tejszínt felverjük kemény habbá. Tálalás előtt szép, egyforma szeletekre felvágjuk és a tetejét tejszínhabbal és barackkal díszítjük.