Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Boszorkány máglya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a porcukrot és a vaníliaaromát. A cukros tejbe gyorsan belemártogatjuk a babapiskótákat, és 28 darabot egy nagyobb jénai tál aljára helyezünk. Erre a rétegre ráreszeljük a gesztenyemasszát. A tejben öntet sűrűségűre olvasztott étcsokoládé felével meglocsoljuk a gesztenyemasszát, majd egy flakon tejszínhabot egyenletesen eloszlatunk rajta. Ezt a rétegzést […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Erzsébet Bán
Beküldte: 2013.03.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a porcukrot és a vaníliaaromát.

A cukros tejbe gyorsan belemártogatjuk a babapiskótákat, és 28 darabot egy nagyobb jénai tál aljára helyezünk. Erre a rétegre ráreszeljük a gesztenyemasszát.

A tejben öntet sűrűségűre olvasztott étcsokoládé felével meglocsoljuk a gesztenyemasszát, majd egy flakon tejszínhabot egyenletesen eloszlatunk rajta.

Ezt a rétegzést megismételjük: újabb áztatott babapiskóta, reszelt gesztenyemassza, és a második flakon tejszínhab. A tetejét a maradék csokiöntettel díszítjük.

Hűtőben jól lehűtjük, hogy összeérjenek az ízek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is