Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet a cukorral, a csipet sóval és a vajjal sziruposra melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, a kókuszreszeléket és az aromát. Addig főzzük, amíg a gríz térfogata megnő (1-2 perc). Egy tálcát fóliával kibélelünk, és a kókuszos masszát kb. 2 cm vastagon elsimítjuk rajta. Teljesen kihűtjük, majd bevonás előtt tetszőleges formájú bonbonokra vágjuk. A csokoládét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2013.08.16.

Hozzávalók  kb 30-35 db bonbonhoz

Bevonáshoz

Elkészítése

A tejet a cukorral, a csipet sóval és a vajjal sziruposra melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, a kókuszreszeléket és az aromát. Addig főzzük, amíg a gríz térfogata megnő (1-2 perc).

Egy tálcát fóliával kibélelünk, és a kókuszos masszát kb. 2 cm vastagon elsimítjuk rajta. Teljesen kihűtjük, majd bevonás előtt tetszőleges formájú bonbonokra vágjuk.

A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd folyékony állapotában belekeverjük az étolajat. A bonbonokat fogpiszkáló segítségével a csokoládéba mártjuk, és rácsra téve lecsepegtetjük a felesleget. Kevés kókuszreszelékkel díszíthetjük. Amikor a csokoládé kissé megszilárdult, hűtőbe tesszük a bonbonokat, így elkerüljük a zsiradék kicsapódását a felületen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is