Elkészítése
A tejet a cukorral, a csipet sóval és a vajjal sziruposra melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, a kókuszreszeléket és az aromát. Addig főzzük, amíg a gríz térfogata megnő (1-2 perc).
Egy tálcát fóliával kibélelünk, és a kókuszos masszát kb. 2 cm vastagon elsimítjuk rajta. Teljesen kihűtjük, majd bevonás előtt tetszőleges formájú bonbonokra vágjuk.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd folyékony állapotában belekeverjük az étolajat. A bonbonokat fogpiszkáló segítségével a csokoládéba mártjuk, és rácsra téve lecsepegtetjük a felesleget. Kevés kókuszreszelékkel díszíthetjük. Amikor a csokoládé kissé megszilárdult, hűtőbe tesszük a bonbonokat, így elkerüljük a zsiradék kicsapódását a felületen.

