Elkészítése
A kávés krémhez a tejet, a keményítőt ( vagy pudingport) és a kétféle cukrot hidegen csomómentesre keverjük, majd állandó kevergetés mellett besűrítjük. Megvárjuk míg kihűl, majd robotgéppel átkeverjük felhasználás előtt.
A fehér krémhez a tejet, a keményítőt (vagy pudingport) és a kétféle cukrot hidegen csomómentesre keverjük, majd állandó kevergetés mellett besűrítjük. Kihűtjük és felhasználás előtt robotgéppel átkeverjük.
Egy edény vagy tálca alját kirakjuk a keksz 1/3-ával. Rákenjük az egyik krémet, erre újabb sor kekszet teszünk. Szétkenjük rajta a másik krémet és a etejét a maradék keksszel fedjük be.
Hűtőbe tesszük 5-6 órára vagy akár egész éjszakára.
Felkockázva tálaljuk.









