Elkészítése
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk. Annyi tejet adunk hozzá, hogy a masszának könnyen gyúrhatónak, nyújthatónak kell lennie.
A pudingport az eritrittel édesített tejben sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A puha vajat (margarint) robotgép segítségével kihabosítjuk, kanalanként hozzáadjuk a pudingot is és habosra kevertetjük, majd a citrom levével és lereszelt héjával ízesítjük.
A kekszes masszát 2 részre osztjuk, majd egyenként 2 alufólia között vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a krém felével és szorosan feltekerjük, majd ugyanígy járunk el a másik tekerccsel is.
Alufóliába csomagolva pár órára a hűtőbe tesszük, majd a fóliából kibontva, kókuszreszelékben meghempergetjük és vékony szeletekre vágva kínáljuk.










