Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejszínhabot felverjük habbá. Beletesszük a tejfölt, a porcukrot, a citrom reszelt héját és levét. A jénai aljára terítünk egy sor masszát, erre rakosgatjuk a babapiskótát, majd ismét massza. Ezt folytathatjuk még egy rétegben. Hűtőben lehűtjük, tálalás előtt legalább 3-4 órát állni hagyjuk, hogy a babapiskóta megpuhuljon.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.06.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejszínhabot felverjük habbá. Beletesszük a tejfölt, a porcukrot, a citrom reszelt héját és levét.

A jénai aljára terítünk egy sor masszát, erre rakosgatjuk a babapiskótát, majd ismét massza. Ezt folytathatjuk még egy rétegben.

Hűtőben lehűtjük, tálalás előtt legalább 3-4 órát állni hagyjuk, hogy a babapiskóta megpuhuljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is