Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zselatinra öntünk kb 0,5 dl vizet és állni hagyjuk. A tejben elkeverjük a pudingport és adunk hozzá 0,5 dl citromlevet, majd felfőzzük. Még forrón folpackkal betakarjuk, így nem bőrözik be a teteje. A mascarponét kikeverjük a citrom héjával és a cukorral. A zselatint mikróban felolvasztjuk, majd ezt is a mascarponés keverékhez adjuk és ha […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2018.07.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A zselatinra öntünk kb 0,5 dl vizet és állni hagyjuk.

A tejben elkeverjük a pudingport és adunk hozzá 0,5 dl citromlevet, majd felfőzzük. Még forrón folpackkal betakarjuk, így nem bőrözik be a teteje.

A mascarponét kikeverjük a citrom héjával és a cukorral. A zselatint mikróban felolvasztjuk, majd ezt is a mascarponés keverékhez adjuk és ha még úgy ítéljük, akkor adunk hozzá citromlevet.

A habtejszínt keményre felverjük, majd belekeverjük a krémbe a pudinggal együtt.

Egy tányérba ötünk kb 1,5 dl vizet és belefacsarjuk egy fél citrom levét.

Előveszünk egy 20*30 cm-es sütőtálat vagy tepsit. A babapiskótákat egyenként megmártjuk a citromos vízben, majd kitesszük vele a tál alját. Rákenjük a krém felét, majd ezt is kitesszük megmártott babapiskótákkal és végül rákenjük a maradék krémet.

Egy éjaszakára hűtőbe tesszük, majd másnap szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is