Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, a citromokat és robotgéppel jól kikeverjük. Nálam több volt a piskóta 48 db fért a jénaiba két sorba. A piskótát belemárjuk egy kicsit a langyos tejbe és szép sorban, szorosan lerakjuk a jénaiba. A krém felét rákenjük, majd újra babapiskóta, a tetejére krém jön. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2019.05.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, a citromokat és robotgéppel jól kikeverjük.

Nálam több volt a piskóta 48 db fért a jénaiba két sorba.

A piskótát belemárjuk egy kicsit a langyos tejbe és szép sorban, szorosan lerakjuk a jénaiba. A krém felét rákenjük, majd újra babapiskóta, a tetejére krém jön.

Betesszük a hűtőbe és hagyjuk, hogy szépen összeálljon. Így tudjuk majd úgy szeletelni, mint a tortát. Ez nagy adag és kiadós.

Jó étvágyat kívánok annak, aki elkészíti!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is