Elkészítése
Krém elkészítése:
Egy nagy tálban összekeverjük a tejfölt, a porcukrot, a citromok reszelt héját és kifacsart levét. A tejszínhabot kemény habbá verjük, majd óvatosan, spatulával összeforgatjuk a tejfölös keverékkel, hogy könnyű, levegős krémet kapjunk.
Rétegezés:
Egy tortaformát vagy mélyebb tálat előkészítünk. Az aljára egy réteg babapiskótát helyezünk, majd egy réteg krémet simítunk rá. Ezt a folyamatot addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére krém kerüljön.
Hűtés:
A kész tortát legalább 4-6 órára, de még jobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a babapiskóta megpuhuljon, és az ízek összeérjenek.
Díszítés:
Tálalás előtt a tetejét a maradék 2 dl kemény habbá vert tejszínhabbal díszítjük. Citromhéjjal, vékony citromszeletekkel vagy akár kevés porcukorral meghintve tálalhatjuk.
