Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy kapcsos tortaforma alját kirakjuk babapiskótával. A tejfölt kikeverjük a citrom levével, a porcukorral és a felvert tejszínhabbal. A krémből egy keveset eloszlatunk a piskótán, majd folytatjuk a rétegezést a maradék hozzávalókkal, ügyelve arra, hogy a legfelső réteg krém legyen. A tetejét citromkarikákkal díszítjük, és az elkészült tortát legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük, hogy jól […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy kapcsos tortaforma alját kirakjuk babapiskótával. A tejfölt kikeverjük a citrom levével, a porcukorral és a felvert tejszínhabbal. A krémből egy keveset eloszlatunk a piskótán, majd folytatjuk a rétegezést a maradék hozzávalókkal, ügyelve arra, hogy a legfelső réteg krém legyen.

A tetejét citromkarikákkal díszítjük, és az elkészült tortát legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen és összeérjenek az ízek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is