Egy 36*33 cm-es tepsi alját kirakjuk keksszel.
A banánt meghámozzuk, felkarikázzuk, majd sűrűn, egymás mellé egy réteget alkotva rátesszük a szeleteket a kekszekre.
A pudingporokat és a kakaóport csomómentesre keverünk 2 dl tejjel. A maradékot felforraljuk és hozzáadjuk a cukrot, majd a kikevert pudingot. Miután besűrűsödött elzárjuk a lángot alatta, a margarint belekeverjük és legvégül ráöntjük a banános kekszekre és elsimítjuk a tetejét.
Ezután a második sor kekszet rátesszük a pudingra és minden kekszre egy-egy banánkarikát rakunk.
A csokit az olajjal gőz fölött felolvasztjuk. Egy műanyag tasakba tesszük, apró lyukat vágunk a végén és ízlés szerint csorgatva kicsit megdíszítjük vele a kész sütemény tetejét. Jómagam most berácsoztam. 🙂
2,5-3 órára betesszük a hűtőbe dermedni.
Jó étvágyat kívánok!