Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Csokis nápolyi

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy edényben, gőz fölött megolvasztjuk a margarint. Hozzáadjuk a porcukrot, a tojásokat és a csokoládé ízű pudingport. Folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg a keverék teljesen simává nem válik. Az ostyalapokat kisebb darabokra tördeljük, majd a még forró csokoládés masszába keverjük. Alaposan összeforgatjuk, hogy az ostyalapokat teljesen bevonja a csokoládés keverék. Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.04.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy edényben, gőz fölött megolvasztjuk a margarint. Hozzáadjuk a porcukrot, a tojásokat és a csokoládé ízű pudingport. Folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg a keverék teljesen simává nem válik.

Az ostyalapokat kisebb darabokra tördeljük, majd a még forró csokoládés masszába keverjük. Alaposan összeforgatjuk, hogy az ostyalapokat teljesen bevonja a csokoládés keverék.

Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és a masszát beleöntjük. Egy kanál segítségével jól összetömörítjük, hogy a szeletek szép egyenletesek legyenek. A fólia lelógó részeit ráhajtjuk a massza tetejére, hogy teljesen lefedje.

A formát legalább 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a desszert megdermedjen és szeletelhetővé váljon.

Másnap a fóliát eltávolítjuk, és éles késsel szeleteljük a nápolyit.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is