Egy edényben, gőz fölött megolvasztjuk a margarint. Hozzáadjuk a porcukrot, a tojásokat és a csokoládé ízű pudingport. Folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg a keverék teljesen simává nem válik.
Az ostyalapokat kisebb darabokra tördeljük, majd a még forró csokoládés masszába keverjük. Alaposan összeforgatjuk, hogy az ostyalapokat teljesen bevonja a csokoládés keverék.
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és a masszát beleöntjük. Egy kanál segítségével jól összetömörítjük, hogy a szeletek szép egyenletesek legyenek. A fólia lelógó részeit ráhajtjuk a massza tetejére, hogy teljesen lefedje.
A formát legalább 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a desszert megdermedjen és szeletelhetővé váljon.
Másnap a fóliát eltávolítjuk, és éles késsel szeleteljük a nápolyit.