Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Csokis-túrós-gyümölcsös süti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Felülről lefelé építjük a süti rétegeket, mert a legvégén egy tálcára át kell fordítani. Egy nagyobb tepsit vagy tálat hideg vízzel átöblítünk és vizesen hagyva egy ecsettel légmentesen belesimítva kibéleljük folpackkal. A gyümölcskocsonyát a tasakon leírtak szerint elkészítjük és amíg vissza nem hűl, a gyümölcsöket a levüktől leszűrjük és a tepsi aljára rendezve végigrakjuk, ezután […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2018.02.05.

Túrókrémhez:

Csokis alaphoz:

Tetejére:

Elkészítése

Felülről lefelé építjük a süti rétegeket, mert a legvégén egy tálcára át kell fordítani.

Egy nagyobb tepsit vagy tálat hideg vízzel átöblítünk és vizesen hagyva egy ecsettel légmentesen belesimítva kibéleljük folpackkal.

A gyümölcskocsonyát a tasakon leírtak szerint elkészítjük és amíg vissza nem hűl, a gyümölcsöket a levüktől leszűrjük és a tepsi aljára rendezve végigrakjuk, ezután a félig kihűlt, de még folyékony gyümölcszselét ráöntjük és betesszük a hűtőszekrénybe 10-15 perce.

A pudingot megfőzzük és a legvégén belekeverjük a kockákra tördelt csokoládét, majd félretesszük kissé lehűlni, de közben időnként rákeverünk, hogy ne nagyon bőrösödjön a teteje.

Ezalatt elkészítjük a túrókrémet is.

A tejszínt kemény habbá verjük. A túróhoz adjuk a többi hozzávalót, jól összekeverjük, majd a tejszínhabbal is átkeverjük és az így kapott túrókrémet kenjük a gyümölcszselé tetejére.

Ha maradt egy kis gyümölcs, azt rá lehet tenni a túrós krémre, így gazdagítva kissé.

A harmadik réteghez a puding felét rákenjük a túrós rétegre és a babapiskótát végigrakjuk benne, végül a puding másik felét elosztva a babapiskótára rásimítva zárjuk a sort.

Az így elkészített desszertet legalább 1,5-2 órára betesszük a hűtőbe.

Miután szépen megdermedt a zselatin, egy tálcát teszünk rá és egy gyors, határozott mozdulattal átfordítjuk.

Levesszük a tepsit (szépen le fog jönni róla), lehúzzuk a folpackot is és máris szeletelhető.

Jó étvágyat kívánok!

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is