Elkészítése
Először a kekszes massza hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd félretesszük. Ezután elkészítjük a pudingkrémet a leírt hozzávalókkal, és addig főzzük, amíg sűrű krémet nem kapunk. A pudingot langyosra hűtjük. Közben a tepsibe vagy üvegtálba (36×23 cm-es) egyenletesen elsimítjuk a kekszes masszát, majd ráöntjük a langyosra hűlt pudingkrémet, és ezt is egyenletesen eloszlatjuk.
Következő lépésként elkészítjük a zselét. A tortazseléport, zseléfixet, cukrot és italport összekeverjük, majd a vizet lassan adagolva simára keverjük, ügyelve arra, hogy ne legyen csomós. Ezt a keveréket tűzhelyen forrásig főzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Amikor a zselé langyosra hűlt, egyenletesen ráöntjük a pudingrétegre.
A kész süteményt másfél órára hűtőbe tesszük, hogy a zselé teljesen megdermedjen. Végül hideg vízbe mártott késsel szeleteljük fel a desszertet.

