Elkészítése
Hozzávalók:
- 15 dkg zabpehely
- 2 dkg cukrozatlan kakaópor
- 10 dkg vaj
- 50 dkg tehéntúró
- 4 dl joghurt
- 5 dkg méz
- 10 g expressz zselatin
- 5 dkg kókuszreszelék
- 25 dkg málna
Elkészítése:
A zabpelyhet elkeverjük a kakaóporral, összedolgozzuk az olvasztott vajjal, majd egyenletesen elosztjuk egy kisebb tepsi aljában és hűtőbe tesszük.
A túrót elkeverjük a joghurttal, mézzel, 20 dkg málnával és botmixerrel krémesítjük. Hozzáadjuk a zselatint, kókuszreszeléket, és a zabpelyhes rétegen elsimítjuk, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük.
A hűtőből kivéve a maradék málnával díszítjük, majd szeletekre vágva tálaljuk.

