Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Diétás madártej

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásfehérjéket a folyékony édesítővel kemény habbá verjük. Egy fazékban vizet forralunk, majd vizes kanállal kiszaggatjuk a habgaluskákat, és a forró vízbe tesszük. Egyszerre csak néhány darabot főzzünk, mert a galuskák megdagadnak. Főzés közben óvatosan átfordítjuk őket, hogy mindkét oldaluk megfőjön. A kész galuskákat egy tálba tesszük, és hagyjuk kihűlni. A szósz elkészítéséhez 50 g […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.02.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásfehérjéket a folyékony édesítővel kemény habbá verjük. Egy fazékban vizet forralunk, majd vizes kanállal kiszaggatjuk a habgaluskákat, és a forró vízbe tesszük. Egyszerre csak néhány darabot főzzünk, mert a galuskák megdagadnak. Főzés közben óvatosan átfordítjuk őket, hogy mindkét oldaluk megfőjön. A kész galuskákat egy tálba tesszük, és hagyjuk kihűlni.

A szósz elkészítéséhez 50 g fehérjeport összeturmixolunk 5 dl langyos vízzel. Az elkészült szószt a kihűlt galuskákra öntjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is