Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Diós-narancsos szaloncukor

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mazsolát válogassuk át és szedjük ki belőle a szárakat, oda nem való dolgokat, majd öntsünk rá forró vizet és hagyjuk ázni. Egy nagyobb tálba mérjük bele a kókuszreszeléket, a darált diót, kardamomot (kardamom helyett fahéjat is használhatunk), majd reszeljük bele egy narancs héját és adjuk hozzá a narancslevet is. A mazsolát szűrjük le és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.12.14.

A masszához:

A bevonathoz:

Elkészítése

A mazsolát válogassuk át és szedjük ki belőle a szárakat, oda nem való dolgokat, majd öntsünk rá forró vizet és hagyjuk ázni.

Egy nagyobb tálba mérjük bele a kókuszreszeléket, a darált diót, kardamomot (kardamom helyett fahéjat is használhatunk), majd reszeljük bele egy narancs héját és adjuk hozzá a narancslevet is.

A mazsolát szűrjük le és botmixerrel pürésítsük, majd ezt is adjuk a többi hozzávalóhoz és alaposan keverjük össze.

A tenyerünkben formázzunk a masszából egyforma méretű szaloncukrokat, majd tegyük sütőpapírral bélelt tálcára és tegyük hűvös helyre egy órára szikkadni.

Az idő leteltével olvasszuk meg a csokoládét vízgőz fölött. Ha túl sűrű, kevés olvasztott kókuszzsírral vagy olajjal higíthatjuk.

Mártsuk bele a szaloncukrokat és a papírra visszatéve hagyjuk megkötni a csokoládét. Utána csomagolhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is