Elkészítése
A kekszes alap elkészítése
A darált kekszet kakaóporral alaposan összekeverjük egy tálban. Közben egy edényben a margarint a cukorral és a tejjel lassan melegítjük, amíg a margarin és a cukor teljesen fel nem olvad. Amikor az elegy sima és folyékony, hozzáadjuk a kekszes keveréket, majd rumaromával ízesítjük. Az egészet jól összekeverjük, hogy egyenletes tésztát kapjunk.
A sütemény összeállítása
A kekszes masszát egy tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk, hogy szép, sima alapot kapjunk. Ezután elkészítjük a csokoládémázat, amellyel bevonjuk a sütemény tetejét. Hagyjuk állni a süteményt, hogy a máz megszilárduljon. Körülbelül 1-2 óra elteltével szeleteljük fel a süteményt.
A díszítés
Két evőkanál vajat felmelegítünk, és hozzáadunk fél tábla fehér csokoládét, amit teljesen felolvasztunk. Az olvasztott csokoládét nyomózsákba tesszük, majd a szeletek tetejére kis pöttyöket vagy díszítéseket formázunk.


