Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Édes vargánya gomba

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gomba fejéhez a hozzávalókat összekeverjük, majd gomba alakúra formázzuk. Én egy kisebb merőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és kiütöttem (legyen benne hely a krémnek). A kisebb gomba fejeket pedig teaszűrőbe nyomkodtam. Tökéletesen kifordult belőle. A pudingot a tejjel és acukorral sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk és a kihűlt krémmel […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.08.13.

A gomba fejéhez:

A mázhoz:

A krémhez:

Elkészítése

A gomba fejéhez a hozzávalókat összekeverjük, majd gomba alakúra formázzuk.

Én egy kisebb merőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és kiütöttem (legyen benne hely a krémnek). A kisebb gomba fejeket pedig teaszűrőbe nyomkodtam. Tökéletesen kifordult belőle.

A pudingot a tejjel és acukorral sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk és a kihűlt krémmel összekeverjük.

A gombafejeket megtöltjük a krémmel.

A csokit az étolajjal vízgőz felett összeolvasztjuk és a gombafejeket belemártogatjuk.

A szárának babapiskótát teszünk. Egy darabot ketté vágunk és lekvárral összeragasztunk, majd a krémbe nyomkodjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is