Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Emeletes élvezet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Alaphoz: 50 dkg darált keksz 5 dkg porcukor 10 dkg margarin 1 dl tej Túrókrémhez: 25 dkg túró 5 dkg porcukor 1 citrom 2 dl habbá vert tejszín Pudingos réteghez: 2 cs vaníliás pudingpor 7 dl tej 5 dkg porcukor Tejszínes réteghez: 4 dl habtejszín 5 dkg porcukor 5 dkg pörkölt mogyoró Elkészítése: Az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.11.15.

Elkészítése

Hozzávalók:
Alaphoz:

  • 50 dkg darált keksz
  • 5 dkg porcukor
  • 10 dkg margarin
  • 1 dl tej

Túrókrémhez:

  • 25 dkg túró
  • 5 dkg porcukor
  • 1 citrom
  • 2 dl habbá vert tejszín

Pudingos réteghez:

  • 2 cs vaníliás pudingpor
  • 7 dl tej
  • 5 dkg porcukor

Tejszínes réteghez:

  • 4 dl habtejszín
  • 5 dkg porcukor
  • 5 dkg pörkölt mogyoró


Elkészítése:

Az alap hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és egy mély tepsi aljába nyomkodjuk vékonyan, amit előtte morzsával hintettünk meg.

A túrót a porcukorral és a citrom héjával jól áttörjük, majd összeforgatjuk a tejszínhabbal és a kekszes réteg tetejére simítjuk.

A pudingport a cukorral és a tejjel a szokásos eljárás szerint felfőzzük, majd langyosra hűtjük és a túrókrém tetejére simítjuk.

Az egész tetejére simítjuk a habbá vert tejszínt, majd a tetejét mogyoróval vagy málnaszemekkl díszíthetjük.

 

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is