Alap:
A darált kekszet a porcukorral és a margarinnal összegyúrjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy jól formázható, linzertészta keménységű masszát kapjunk. Egy tepsit vagy tálcát megszórunk kevés darált keksszel, majd a masszát téglalap alakúra, 30*24 cm-es nagyságúra nyomkodjuk.
Túrós réteg:
A túrót összekeverjük a vaníliás cukorral és a porcukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a túróhoz forgatjuk. A túrókrémet egyenletesen elsimítjuk a kekszalapon.
Vaníliás krém
A vaníliás krémport a tejjel kb.10 perc alatt felverjük, majd a túrókrém tetejére simítjuk.
Teteje:
A tejszínt kemény habbá verjük, a vaníliás krémre kenjük, majd a sütemény tetejét reszelt csokoládéval megszórjuk.
Pihentetés és tálalás:
A süteményt pár órára hűtőbe tesszük, hogy a rétegek szépen összeálljanak. Ezután szeletelve tálaljuk.